Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/news/2014/Politic/Interpol.jpg'
There was a problem loading image 'images/news/2014/Politic/Interpol.jpg'
Interpol.jpg

КИЇВ. 27 листопада. УНН. Самогубство екс-глави "Укрексімбанку" Ігоря Сотуленка могло бути пов'язано з незаконними кредитами, виданими в часи Віктора Януковича. Таку думку в ефірі телеканалу "112 Україна" висловив нардеп, радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, передає УНН.

"Державні банки, Ощадбанк, Ексімбанк, були в часи Януковича "дійними коровами" і для його сім'ї. Видавалися дуже великі кредити, застави під яких не було, або які були нісенітницею. У мене таке бачення, що до цієї особи було багато запитань від правоохоронних органів з приводу того, як ці кредити видавалися. І можлива така ж ситуація, як з паном Чечетовим. Він зрозумів, що доведеться відповідати. Хоча я і не виключаю інших версій, але я думаю, що ця буде основною. Цей чоловік під час правління Азарова і Януковича керував банком, видавав величезні кредити. Ці кредити могли видаватися без тих підстав, які повинні бути за законом", - зазначив А.Геращенко.

Раніше повідомлялося, що екс-глава "Укрексімбанку" Ігор Сотуленко наклав на себе руки, вистрибнувши з вікна. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

Джерело: УНН

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!