b_385_225_16777215_0_0_images_news_2016_sport_sporting_sunday.jpg

Субота, 22 жовтня, видалася напрочуд насиченою на спортивні події – турніри із настільного тенісу, футболу, шахів, шашок як районного, так і обласного рівнів. Тож до вашої уваги короткий огляд цих спортивних змагань.

У Веселому Подолі цього дня відбувся традиційний турнір із настільного тенісу на Кубок народного депутата Верховної Ради України VII скликання Володимира Пилипенка. Цього разу у приміщенні Веселоподільської школи зібралися 29 ветеранів спорту із Семенівки, Хорола, Миргорода, Лубен, Кременчука, Світловодська, Нових Санжар, Козельщини, які були поділені на 4 вікові категорії: 40-45 років, 46-50 років, 51-59 років та від 60 років. Переможці ж груп визначали абсолютного чемпіона.

Паралельно з обласним тенісним турніром у приміщенні Семенівської районної організації інвалідів проходив шахово-шашковий турнір, присвячений 75-річчю видатного спортсмена Івана Пилиповича Гончаренка. Головний суддя змагань Іван Старченко відмітив, що турнір видався такий же особливий, якою особливою людиною є І. П. Гончаренко – у змаганні шахістів Віктор Куліш, Ріта Шабала та Василь Жолобчук набрали однакову кількість очок, а додатковий бліц-раунд також не визначив переможця, тому усі троє спортсменів поділили між собою призові місця.

Крім того, у цей день відбувся футбольний турнір «Кубок пам’яті», перемогу в якому здобула команда «Веселий Поділ. Дослідне». Докладніше про ці події у найближчому номері газети «Вісник Семенівщини» та на нашому сайті.

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Роза 26.10.2016, 17:39
«Кубок пам’яті» - кого пам’ятаємо???????