У творчому доробку Вадима Феніча багато авторських пісень на власні слова та слова місцевих поетів. Пісняра шанують за вірність рідному краєві, його пісні – це творчий спадок, а можливо і саме життя Вадима Леонідовича. Він дарує людям пісні у співпраці з місцевими поетами. На жаль, на нашому сайті навколо особистості В. Л. Феніча зав’язалася суперечка, в яку ми вирішили втрутитися.

Відтепер ми будемо знайомити наших користувачів із творчістю композитора, і сьогодні до вашої уваги результати творчого дуету О. О. Дудник – В. Л. Феніч.

«Любив, люблю, любитиму» – сл. О. О. Дудника, муз. В. Л. Феніча

Говорять, що лікар лікує тіло, а поет – душу. А коли ці якості поєднанні в одній людині, то їй немає ціни. Ці слова саме про нього Олексія Дудника. В лютому він народився і в лютому перестало битися його серце. Доля відвела йому 76 років. Ким він був? Неперевершеним лікарем? Геніальним поетом?

Народився О. О. Дудник в с. Вербки  Семенівського району. Закінчив Кременчуцьку фельдшерсько-акушерську школу, працював на Рівненщині за фахом, служив в армії, але більше ніж півстоліття працював в медичному пункті фельдшером-цілителем у селі Паніванівка, неподалік тихої річечки. Сюди зверталися за здоров’ям не тільки односельці, а й із навколишньої округи, навіть із близького зарубіжжя.

b_385_225_16777215_0_0_images_news_2017_06_Fenich1.jpgПринциповий, справедливий, вимогливий до себе, безкомпромісний правдолюб. За багаторічну і добросовісну працю О. О. Дудника нагороджено медаллю М. І. Пирогова та знаком «Відмінник охорони здоров’я». Він був людиною яка була віддана своїй професії, і наділена поетичним даром та ще природним відчуттям гумору, вмінням правдиво і точно передавати у свої вірші все пережите, почуте і побачене. З під його пера вийшло 16 книг. Олексій Олексійович член Спілки Літераторів Полтавщини. Його твори друкувалися на сторінках збірки полтавського гумору і сатири «Полтавський сміхограй», увійшли до книги Калинове гроно: Антологія поезії полтавських літераторів ХХ ст., його твори ви знайдете на шпальтах газет і журналів «Березіль», «Літературна Україна», «Сільські вісті», «Зоря Полтавщини» та ін.

На слова творів Олексія Олексійовича складено понад дві сотні пісень, з яких, зокрема, у співавторстві з лідером гурту «Резонанс» Вадимом Фенічом. Саме їх ви маєте змогу послухати на нашому сайті.

«Не суди» (мінус) – сл. О. О. Дудника, муз. В. Л. Феніча

1. Я без тебе дня прожить не міг,
Як повітря, ти була мені,
Чом же нині в помислах моїх
Не тобі складаються пісні?

Приспів:

Не суди суворо, не суди,
Не приймай розлуку за біду,
Люблячи, до тебе я ходив,
А тепер ніколи не прийду.

2. Ой, були п’янкі твої меди,
І солодкими був пісень мотив,
Ти мене суворо не суди,
Що любив, й за те, що розлюбив.

Приспів:

Не суди суворо, не суди,
Не приймай розлуку за біду,
Люблячи, до тебе я ходив,
А тепер ніколи не прийду.

У наступному випуску рубрики «Творчий дует» результати співавторства В. М. Шугало – В. Л. Феніч.

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# sterva 15.06.2017, 11:12
СПАСИБІ! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
# Роза 15.06.2017, 11:15
Браво, пане Вадиме!!!!!!!
# Моя думка 15.06.2017, 11:36
Вадиме, не зважайте на недоброзичливців!
Велика подяка Вам за те, що даруєте нам свої пісні :-)
# мішель 15.06.2017, 12:04
ЗДОРОВО !!!!СЕМЕНІВКА МАЄ ТАЛАНТИ.... 8)
# elpog 15.06.2017, 13:16
Дуже гарні пісні і виконання сила майстер гарна рубрика браво сайтівці.
# Адам 15.06.2017, 14:14
Феніч Forever!!!
# Друг Алины Кабаевой 15.06.2017, 16:32
Одно слово "Таланты".
# Лара Крофт 16.06.2017, 06:34
Дійсно Семенівщина багата на Таланти!!!!