b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_lavrov.jpg

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Україна потребує глибокої конституційної реформи. Про це глава МЗС РФ Сергій Лавров сказав в інтерв'ю телеканалам "Росія" і RT, передає УНН.

"У результаті ми прийшли до національного діалогу, поки ще тільки між Києвом і двома регіонами, але, я переконаний, що Україна потребує глибокої конституційної реформи. Але, тим не менш, прийшли ми до кроків, які йдуть у руслі політичного компромісу і врегулювання і, до речі, одночасно, прийшли до того, що Євросоюз і український Президент визнали справедливим нашу позицію про те, що необхідно почекати з введенням в силу тих положень угоди про асоціацію (України з ЄС - ред.), які зачіпають економічні інтереси Росії та інших країн-членів зони вільної торгівлі СНД. Взяли паузу в цій частині підписаної угоди до кінця 2015 року", - зазначив він.

Однак, додав міністр, все це можна було зробити ще в листопаді минулого року.

"І Янукович, за великим рахунком, просив рівно про те ж, він хотів чи не відмовитися від підписання угоди, а взяти додатковий час для того, щоб ще раз проаналізувати всі економічні наслідки. Тобто ми в підсумку прийшли до того, що могло бути зроблен , якби виконували колишні домовленості, але в результаті опинилися там же, але ціною тисяч людських життів, величезних руйнувань і взагалі створення кризи на всю Європу", - додав С.Лавров.

Джерело: http://www.unn.com.ua/

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!