b_385_225_16777215_0_0_images_news_2018_rm2018.jpg

Сучасна політика переповнена депутатами, байдужими до проблем простого населення. До того ж такі народні обранці є не лише в Києві, на вул. Михайла Грушевського, 5, а й малесеньких містечках, селищах, селах. Але сьогодні не про них. А швидше про тих, хто хоче щось робити для людей і дослухається до їхніх потреб.

Проблема автобусного сполучення на Семенівщині уже неодноразово піднімалося і жителями, і депутатами. Раніше ми уже розповідали, що народними обранцями Вереміївського та Веселоподільського старостинських округів було ініційовано створення автобусного маршруту між прилеглими до райцентру селами. Після цього виконавчим комітетом Семенівської селищної ради було проведено опитування громадян щодо організації пасажирського перевезення за маршрутом Семенівка – Вереміївка – Веселий Поділ – Паніванівка – Семенівка. На засіданні виконкому було вирішено залучити на маршрут 2 автобуси категорії М2 або М3 класу А, Б, які вміщали б не менше 19 пасажирів. Окрім того, оголошено конкурс на визначення перевізника та порядок його проведення.

І на жаль, на цьому все зупинилося. Чи то перевізники не вважають цей напрям перспективним (можливо, їх лякає стан доріг), а може попит просто перевищує пропозицію. Як би там не було, наразі ми можемо лише чекати, адже є речі, які не залежать ні від влади, ні від депутатів. Та ми хочемо даною публікацією ще раз закликати піти назустріч громаді у її прагненні до якісного транспортного сполучення!

Прес-служба районного осередку політичної партії «Рідне місто»

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# мішель 01.07.2019, 14:54
}( }( }(
# принцеска 03.07.2019, 10:27
Побалакали, та й забули. А простий народ чекатиме ще довго.