ТОВ «Сапсан-Семенівка» створене 10 лютого 2012 року. У відповідності до рішення сесії Полтавської обласної ради від 23 травня 2013 року, йому надано в користування мисливські угіддя Семенівського району.

За інформацією з питань мисливства, рибальства та зеленого туризму звертатися до директора, Карапузя Євгена Григоровича (066-442-97-30). Список єгерів: додаток 1, додаток 2.

Детальніше...

Відповідно Закону України «Про мисливське господарство та полювання», кожен мисливець повинен суворо дотримуватись встановлених правил полювання. Правила полювання, поведінки на полюванні однакові скрізь, де б ви не знаходи-лись. Знайте, дотримуйтесь їх, і успіх вам гарантований!

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
Детальніше...

Середовище існування

Галагаз поширений спорадично від Скандинавського півострова та Середземномор'я на заході до Ірану, Монголії та північного Китаю на сході. В Україні галагаз гніздовий на Азово-Чорноморському узбережжі і залітний на решті території птах. Гніздовими біотопами галагазу слугують відкриті під час відливу мілководні морські узбережжя, естуарії з мулистими або піщаними берегами, відкриті й пологі береги озер із солоною або солонуватою водою в смузі степів і напівпустель. Під час припливу іноді віддаляється від берега і відпочиває на прилеглих до узбережжя територіях. Під час перельоту іноді зупиняється на водопій на водоймах з прісною водою.

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
Детальніше...

Червонозоба гагара - найменший представник птахів загону гагароподібних, що зустрічається на європейському узбережжі в зимовий період. Краще червонозобої гагари вміють пірнати лише його далекі родичі -пінгвіни. Під водою гагара працює своїми сильними ногами й почасти крилами. 

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
Детальніше...

Загальний опис

Маса тіла: 50-90 г, довжина тіла: 11-19 см, розмах крил: 30-36 см.

Зверху темно-бурий, зi світлою строкатiстю; має зелену спину з пурпуровим полиском і поздовжнiми вохристо-жовтими смугами; через лоб, тім'я i потилицю проходить темна смуга; воло буре, з темними рисками; решта низу бiла, на боках жовтий вiдтiнок; махові пера темно-бурі, другоряднi - з вузькою білуватою верхiвкою; хвіст загострений темно-бурий, із iржастими плямами; дзьоб i ноги зеленкувато-бурі. 

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
Детальніше...

Середовище існування

Брижач - перелітний птах, гніздиться на болотах і вологих трав'яних луках в північній частині Євразії, зимує в тропіках на південь від гніздового ареалу. У Європі та Азії турухтан поширений на більшій частині лісової і тундрової зон від Великобританії і Північно-західній Франції на схід до Чукотки і узбереж Берингової і Охотського морів.

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
Детальніше...

Звичайний бекас з кожним роком зустрічається дедалі рідше, оскільки його ареал поступово скорочується. Цей птах веде скритний спосіб життя на болотах і сирих лугах. Сполоханий бекас залишає своє укриття, при цьому він летить, перевалюючись з боку на бік. Крила токуючого самця видають бекаючі звуки. 

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
Детальніше...
Довгий, злегка зігнутий дзьоб великого кроншнепа без зусиль проникає в мулистий пісок, нащупуючи в ньому здобич. Птахи бродять уздовж лінії припливу по морському берегу у пошуках дрібної живності. Вони вважаються успішними мисливцями. 

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
Детальніше...

Орябок, або рябчик  — вид невеликих птахів роду орябок . Дуже широко поширений в північній половині Європи і по всій сибірській тайзі, один з найхарактерніших лісових птахів. Цей птах розмірами лише дещо більше голуба. Вага коливається від 330 до 580 г. Довжина тіла 35—37 см. Це осілий вид, літає мало, вважаючи за краще бігати по землі. Злітає з шумом, переміщаючись на невеликі відстані. Тримається звичайно парами.

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
Детальніше...

Основні дані: 

РОЗМІРИ 
Довжина: 27 см. 
Розмах крил: до 54 см. 
Маса: близько 150 г. 

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
Детальніше...

Середовище існування

Припутень – найбільший голуб Європи, населяє лісові місцевості материка на північ до 65° північної широти у Скандинавії, до південного берега Білого моря, до 61° північної широти на Уралі; Західний Сибір до Омська і Тюмені, Середню і Західну Азію, Гімалаї та Північну Африка. Зимують припутні у Західній і Південній Європі, південно-західній Азії та в Закавказзі; окремі особини зрідка трапляються взимку в Україні. На території нашої країни поширений скрізь крім високогір’я Карпат. Гніздяться в листяних лісах різного віку, в парках, іноді і в хвойних ділянках (наприклад, у Карпатах — у молодому ялиновому лісі), трапляється у всіх більш-менш значних лісах степової зони. На Поліссі припутень поширений спорадично, в лісостеповій зоні місцями гніздиться у чималій кількості. 

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
Детальніше...

Відповідно  до  вимог  Закону  України  « Про  мисливське  господарство   та   полювання »   та   наказу  №  14  від 03.06.2015 року   виданого користувачем  мисливських  угідь  (  ТОВ  «САПСАН-Семенівка») наказ  погоджено  начальником  Полтавського  обласного  управління  лісового  та мисливського  господарства  і департаментом  екології  та  природних  ресурсів - 08  серпня  2015 року о  16-00  розпочинається  полювання  на  пернату  дичину  та  триватиме  до  27 грудня  2015 року.

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка