2 жовтня в м. Київ проходив навчальний тренінг із запровадження системи управління безпечністю харчової продукції (HACCP) для малих виробників, консультантів та медіа. Участь в тренінгу взяла і делегація від Кластеру «Меди Межиріччя», у складі Валерія Книша, Оксани Кражан, Аліни Артеменко та Лідії Курас, адже Асоціація працює над відповідністю продукції міжнародним нормам якості.
В ході тренінгу також проходив тур по ряду підприємств, в якому учасники побували на підприємстві «Натурпродукти», де впроваджено систему безпечності, а також здійснюється паралельне органічне виробництво для ЕтноПродукт; провели тренінг з контролю продукції торговими мережами, а також побачили органічний логістичний центр Biologic.ua.
Тренінг проводиться за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду"Відродження" в рамках грантового компоненту проекту Громадська синергія / Civic Synergy.
Координаційний центр «Меди Межиріччя»