Серед оксамитової пори літа, 25 серпня, село Оболонь відзначило свято обжинок. Приймали вітання гості та жителі села від Оболонського сільського голови Сергія Гамбаля, директора ТОВ «Агромлин» Володимира Піхтіна та заступника керівника ПСП «Дружба» Олександра Приходька. Нагородили почесною грамотою та подарунком бухгалтера по паях ТОВ «Агромлин» Тетяну Олексіївну Семергей за досягнення значних показників у виробництві сільськогосподарської продукції та високий професіоналізм.

Виступали запрошені артисти, серед яких був колектив «Барви» та дует «Сестри». Як завжди традиційно пригощали кашею та борщем, розігрували святкову лотерею. 25 серпня в Оболоні відбулося Свято врожаю від ПСП «Дружба» та ТОВ «Агромлин». Вітали оболонців сільський голова Сергій Гамбаль та керівник ТОВ «Агромлин» Володимир Піхтін.

mt_gallery: Обжинки-2016. Оболонь

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

# Матильда 30.08.2016 12:42
Опять пихтин,ой держіть мене,бо счас впаду,та ще й директор.Дядя Сем одягни окуляри ,кого ти на грудях пригрів,жах,обвили тебе тільки затягти залишилось,/а затягує другий Володька,якому і служать ці козачки/У війну їх би розстріляли, за зраду./равносильно,що здав би німцям/
# Рибак 31.08.2016 14:50
Матильдо, що за траву ти куриш? Піхтіна знаю особисто, і якщо він зрадник, то ти - королева Великобританіїї! Якщо ти хочеш підкинуть "дезу" то знай - Сем ціну своїм людям знає, і знає що хочуть такі як ти. Так що твій постріл в "молоко". :D :D :D
# Матильда 30.08.2016 12:49
А свято супер,Люди раді,бо їх ніхто нігде не собирає.Всі благодарні Семегрею,видно його роботу,за свої гроші пригощає ,дарує подарунку,і не розказує байок як нинішня влада,а робе діло іде до народу.Обізательно поїду в Тарасівку на свято,якщо хто знає коли,напишіть.
# Oleg 30.08.2016 12:50
Матильда,так ми німцям давно вже здались. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
# Матильда 30.08.2016 12:57
Мені ще зірку на грудях не вирізали,я до послєднього держусь.