Фінальним акордом та кульмінацією Обжинок від ПСП «Дружба» та ТОВ «Агромлин» 9 вересня стало районне святкування в Очеретуватому. Цього прекрасного осіннього дня до села з’їхалися пайовики та працівники господарств з усього Семенівського району. На урочистостях, у яких взяли участь голова Семенівської райдержадміністрації Віктор Федоренко, перший заступник голови РДА Микола Недюха, Очеретуватський сільський голова Владислав Тороп, настоятель Свято-Троїцької церкви – отець Віктор, керівник ПСП «Дружба» Андрій Колісник, офіційну частину відкрив вітальним словом засновник ПСП «Дружба» Сергій Семигреєнко.

Не обійшлося і без традиційного обмолоту снопа. Це право на себе взяли отець Віктор, очільник РДА Віктор Федоренко і засновник ПСП «Дружба» Сергій Семигреєнко. Концертну програму прикрасили милозвучними українськими піснями гурт «Барви» – Ольга Любицька, Ніна та Олександр Новобранці, дует «Сестри» – Ілона та Діана Міхно, Яна Новохатько, а також аматори сцени Очеретуватського сільського клубу. Святкування продовжилося веселими танцями та частуванням смачною кашею та юшкою, які є неодмінним атрибутом цього заходу. Розвагою для наймолодших гостей свята стали ігри на надувній гірці, стрибки на батутах, для старших – розіграш лотереї. Було розіграно 8 лотерей – для пайовиків, адміністрації, працівників тракторної бригади, гаража, току, торгівлі та для партнерів господарств.

Свято вдалося, адже всі присутні переглянули чудовий концерт, взяли участь у лотереї, скуштували коровай із борошна цьогорічного врожаю, смачну кашу та юшку. Ця подія стала гарним завершенням святкування Обжинок, які дарували ПСП «Дружба» та ТОВ «Агромлин» своїм пайовикам, звичайним жителям села. А ми від імені редакції щиро вдячні господарствам, а також усім мешканцям району за теплу атмосферу й активну участь. Надіємось, що подібні свята стануть гарною традицією і збиратимуть у дружнє коло всі сім’ї й родини.

Слава нашій рідній Україні!

mt_gallery: Обжинки-2016. Очеретувате

Олена БУГАЙ

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

# Robin Hood 19.09.2016 12:57
Дуже хороше свято, молодці організатори!!!! 8) 8) 8)
# Лєна 22.09.2016 13:13
Фінальний акорд Обжинок вдався :roll: