Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/news/2016/semenivschyna/12/crb01122016.jpg'
There was a problem loading image 'images/news/2016/semenivschyna/12/crb01122016.jpg'
crb01122016.jpg

Першого дня зими у дитячій бібліотеці Семенівської центральної районної бібліотеки пройшла година милосердя під назвою «Для вас завжди відкриті наші душі і серця», яка присвячена Міжнародному дню людей з обмеженими можливостями. На цей захід були запрошені учні Семенівських НВК №1 та №2. Проводила захід Лідія Шумейко з допомогою казкових героїв Читаліни та Акуліни, які провели конкурси та ігри, найкмітливіших нагороджували невеличкими подарунками.

На долю людей з обмеженими можливостями випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя. Їх мужність та оптимізм – взірець для інших. Вони стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями і навіть політиками, економістами, соціально активними і життєствердними людьми, які надихають багатьох, в тому числі і абсолютно здорових членів нашого суспільства. Від того, як суспільство ставиться до тих, кому з тих чи інших причин важко або не можливо самостійно подбати про себе залежить рівень цивілізованості цього суспільства. Так сталося, адже на їх місці могла би опинитися будь-яка інша людина. І для їх виживання не потрібно щось особливе, лише елементарне – можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе людьми, як і всім нам. Ми всі рівні перед Богом. Захищаючи гідність інвалідів, ми захищаємо своє людське обличчя.

Наприкінці заходу дітей запросили до солодкого столу даруючи подарунки від спонсорів заходу – Івана Мороза, Євгена Коваля, Наталії Перової, Наталії Провозьон та Анатолія Проскурні. Захід відбувся на гарних теплих нотах, діти зуміли побороти свою сором’язливість та проявити кмітливість. Організатори заходу – районна організація інвалідів (керівник Любов Грек) та районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Жанна Омельченко). Підготовкою та проведенням заходу займались працівники Семенівської ЦРБ (директор Катерина Яковенко).

mt_gallery: «Для вас завжди відкриті наші душі і серця»

Олена БУГАЙ

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

# elpog 01.12.2016 17:39
Чудовий захід гарні та розумні діти.
# Robin Hood 01.12.2016 19:14
Хороші такі заходи. Молодці.
# принцеска 05.12.2016 17:37
постаралися на славу, так тримати!!!!!!!!!
# Моя думка 07.12.2016 12:56
справді їхня мужність та оптимізм взірець для нас всіх