b_385_225_16777215_0_0_images_news_2017_oblast__MG_3486.jpg

День захисту дітей цьогоріч на Оржиччині відзначили масштабно і яскраво. Святкування розпочалося з урочистої ходи «Ми діти твої, Україно!». Більше півтисячі дітей, одягнені у національне та святкове вбрання, пішки пройшли від школи до стадіону під супровід духового оркестру.

На стадіоні малюків чекала ціла карусель розваг: ігри, вікторини, конкурси, караоке, ігротека та безкоштовні атракціони. Спочатку дітей зі святом привітали основні організатори свята голова райдержадміністрації Олена Кражан, голова районної ради Володимир Козина, Оржицький селищний голова Олена Сидоренко. «Щиро бажаю, щоб діти росли здоровими та радісними, оточені батьківською турботою та ласкою, сумлінно вчилися, займалися улюбленою справою та стали гідними громадянами Української держави, – висловила свої побажання голова РДА.

Потім перейшли до нагороджень. Грамоти вручили переможцям різноманітних учнівських олімпіад, учасникам творчих конкурсів та спортивних змагань. Подарунки у вигляді вишиванок – презент від депутата Верховної Ради України Костянтина Іщейкіна. Юні футболісти отримали спортивні куртки за третє місце в обласному турнірі з міні-футболу на приз клубу «Шкіряний м’яч».

Далі дітей розважали спеціально запрошені на свято «живі ляльки». Після чого аніматори розвели їх по маршруту розваг, де на них чекали різні станції: художня, патріотична, театральна, спортивна, ігротека, караоке. Кожна дитина мала змогу спробувати себе в різних жанрах, проявити свій талант і вміння або просто повеселитися. Шоу мильних бульбашок, що було представлено до уваги малечі, і приємно вразило, і дало змогу відпочити їм після рухливих ігор.

Потому офіційно відкрили майданчик з тренажерами, на яких зможуть вільно займатися всі жителі району: і дорослі, і малі. Діти з радістю випробували кожен із них. Завдяки спонсорам цього дня кожна дитина могла скористатися безкоштовними атракціонами: гірки, батут, тир.

b_385_225_16777215_0_0_images_news_2017_oblast__MG_3449.jpgПаралельно на спортивному майданчику зі штучним покриттям відбувалося змагання з міні-футболу, участь у якому взяли команди з Лубен, Семенівки, Оржиці та Чорнобая. Підвіз семенівських футболістів забезпечили ПСП «Дружба» та РО «Рідне Місто».

Розважившись до схочу, отримавши позитивні емоції, діти поласували морозивом. Свято дійшло свого кінця, але дітям не хотілося залишати це поле радості. Втомлені і щасливі всі роз’їхалися по домівках.

P. S. Райдержадміністрація та районна рада дякує всім, хто долучився до організації цього дійства: селищній раді, відділу освіти, відділу культури і туризму РДА, будинку школяра. Зрозуміло, що без фінансової підтримки зараз дуже важко зробити щось по-справжньому видовищне, тому особлива подяка спонсорам та благодійникам: компанії «Кернел», магазину «Оптовичок», підприємцю О. Закотюрі.

Прес-служба Оржицької районної державної адміністрації

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!