b_385_225_16777215_0_0_images_news_2017_10_SAM_2043.jpg

31 жовтня в с. Войниха Лубенського району відбувся відкритий регіональний фестиваль творчості людей з інвалідністю «Сузір’я мрій».

На початку фестивалю учасників привітали голова Лубенської районної ради Г. М. Угляниця та перший заступник голови РДА С. І. Сіряченко, які побажали всім творчого натхнення та перемог. Те, що фестиваль був відкритий, ми зрозуміли, побачивши учасників із різних районів Полтавщини та регіонів України.

Велика делегація з м. Енергодар Запорізької області привезла цікаві виступи театрального колективу, співаків різних жанрів, а Галина Півень із м. Боярка Київської області читала актуальні вірші про сьогодення, Володимир Безсмертний зачарував усіх присутніх віртуозною грою на баяні. Цікавий був виступ  лубенських артистів. Узагалі всі учасники показали свої здібності і були нагороджені грамотами та сувенірами. Участь у цьому дійстві взяли і учасники ансамблю «Надія» Семенівської районної організації осіб з інвалідністю у складі К. Клименко, К. Осіян, Л. Кузуб, С. Дяченко, О Дреєвої, Н. Неліпи, Г. Лавріненко, Л. Грек, Є. Третяка та М. Буланого, яких високо оцінило журі Полтавського обласного науково-методичного центру народної творчості. У підсумку – диплом І ступеня і перемога у такому престижному конкурсі.

Хочемо винести велику подяку тим, хто допоміг нам побувати на цьому мистецькому святі. А це голова Семенівської районної ради В. В. Юрченко, начальник відділу культури, туризму та архіву Семенівської РДА І. А. Удовиченко та засновник ПСП «Дружба» С. В. Семигреєнко.

Семенівська РОІ

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!