Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/news/2015/News/7-img_2384.jpg'
There was a problem loading image 'images/news/2015/News/7-img_2384.jpg'
There was a problem loading image 'images/news/2015/News/9-img_2380.jpg'
There was a problem loading image 'images/news/2015/News/9-img_2380.jpg'
There was a problem loading image 'images/news/2015/News/8-img_23811.jpg'
There was a problem loading image 'images/news/2015/News/8-img_23811.jpg'
7-img_2384.jpg

19 травня в галереї образотворчого мистецтва відкрилася персональна виставка художнього текстилю «Ласка сонячного проміння». Захід відбувся з нагоди ювілею — 25-річчя з дня народження Аліни Гончарової-Цівінської. Вона є членом Полтавської молодіжної організації Національної спілки художників України, учасниця понад десяти всеукраїнських та міжнародних виставок, призерка та переможниця численних національних та міжнародних виставок і конкурсів. В галерею образотворчого мистецтва для привітань молодої мисткині завітав міський голова Олександр Грицаєнко, який щиро бажав Аліні творчого натхнення, нових досягнень у царині декоративно-прикладного мистецтва і всього найкращого. До його слів долучився голова Лубенської міської громадської організації «Рідне місто, Рідний край» Андрій Хорошковатий, який із своєю командою надає всебічну підтримку Аліні Гончаровій-Цівінській.

Учениці ЗШ №4, де навчалася майстриня, виконали музичну композицію. Матуся талановитиї молодої жінки, Людмила Гончарова, зичила своїй донечці радості, добра, благополуччя, насамкінець, секретами творчості, успіху з гостями ділилася ювілярка, запросивши потім всіх до перегляду її робіт, адже вони відображають внутрішній, яскравий і неповторний світ майстрині.

9-img_2380.jpgАліна ще під час навчання в школі гаптувала ікони бісером, виготовляла прикраси, тож відразу після дев`ятого класу вступила до Гадяцького державного училища культури імені І.П.Котляревського, в якому за два роки опанувала чотирирічну програму. А вже у 2007 році Аліна – студентка Косівського інституту прикладного та декоративного мистецтва Львівської національної академії мистецтв за спеціальністю «Художнє ткацтво». Протягом шести років вона вбирала всю різнобарвність гуцульської культури, її тонкощі і багатство. Свого духовного учителя-наставника – заслуженого художника України, директора Косівської регіональної організації Національної спілки художників України вона згадує і до сьогодні, щойно якийсь сумнів чи безнадія підкрадуться зі спини. Усім своїм внутрішніми духовними скарбоми Аліна завдячує своїй матері – архітектору за професією та художнику за покликанням, яке, проте, не вдалося реалізувати через складнощі свого часу. Але її вміння і творча пристрасть наснажили душу маленької донечки, яка втілює тепер подвоєну мрію.

8-img_23811.jpgПро творчість Аліни Гончарової-Цівінської можна ще писати і говорити дуже багато, адже вона надзвичайно різнопланова, і в цьому можна переконатися доторкнувшись до робіт, які експонуються на виставці.

«Рідне місто, Рідний край»

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!