384036064.jpg

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Спільні українсько-американські навчання "Rapid Trident" відбудуться протягом 15-26 вересня поблизу Яворова на Львівщині, передає УНН.

Як йдеться в заяві європейського командування Збройних сил США, навчання заплановані на 15-26 вересня поточного року, брати участь у навчаннях будуть приблизно 1300 військовослужбовців з 15 країн, включаючи Україну, Азербайджан, Болгарію, Канаду, Грузію, Німеччину, Великобританію, Латвію, Литву, Молдову, Норвегію, Польщу, Румунію, Іспанію і США, а також представників від НАТО.

Як зазначається, навчання відбуватимуться поблизу Яворова на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки, приблизно в 60 кілометрах від міста Львова на північному заході України.

"Rapid Trident" складатимуться з багатонаціональних польових навчань. В рамках підготовки до польових навчань, підрозділи пройдуть один тиждень ситуаційних навчань, які зосереджуються на ключових задачах польових навчань, зокрема, на протидії саморобним вибуховим пристроям, конвойних операціях і патрулюваннях. Вправ із затосуванням вогню під час навчань не заплановано.

Джерело: http://www.unn.com.ua/

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!