gun.jpg

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Українська асоціація власників зброї разом з прихильниками під час реалізації Народного фотопроекту "Вільні люди мають зброю" нагадають Президенту про право вільних людей на володіння зброєю, повідомляє УНН.

Як йдеться у зверненні голови наглядової ради Української асоціації власників зброї Георгія Учайкіна, яке оприлюднене на офіційному веб-сайті Асоціації, громадяни України підійшли до "вирішального етапу боротьби" за право на зброю, оскільки наразі держава повністю втратила контроль з обігом зброї.

"Тому ухвалення Закону "Про цивільну зброю і боєприпаси" є питанням збереження життя не тільки українців але України в цілому. Звідусіль лунають гучні промови політиків та посадовців про необхідність легального володіння зброєю законослухняними громадянами, проте не варто довіряти таким заявам – усі вони просто роблять вигляд ніби збираються вирішити це питання. Ми вже давно зрозуміли, що справжнє життя та безпека українців дещо відрізняються від того, що нам розповідають з екранів телевізора. Триває одвічна боротьба поміж владою та суспільством, в якій влада хоче тримати під тотальним контролем неозброєний народ, а суспільство хоче бути сильнішим за владу, що погодьтесь, є цілком справедливим. Влада хоче збереження монополії та свавілля силових структур, бо не хоче втрачати гроші та контроль. Натомість ми хочемо повернути своє право на захист власного життя та не хочемо утримувати на своїх плечах неприйнятну для суспільства кількість поліцаїв", - наголосив він.

"Навряд чи присмертна Верховна Рада сьомого скликання, яка свого часу штучно створила юридичні перешкоди для реєстрації нашого Законопроекту, здатна виправити ситуацію – наразі вона припинила навіть імітувати свою законотворчу діяльність. Але ми маємо напосідати на своєму, бо ще залишилась надія, що у керівництва країни все ж таки є розуміння того, які ризики очікують на країну найближчим часом. Наприкінці червня ми звернулись до Президента з вимогою терміново створити робочу групу з фахівців, депутатів Верховної Ради України та представників зброярської громади для обговорення Законопроекту "Про цивільну зброю і боєприпаси" та відповідного Проекту змін до ст. 27 Конституції України з метою якнайшвидшої підготовки цих документів до внесення на розгляд Верховною Радою України. Але наше звернення було проігноровано. Тому ми маємо переходити у наступ. Нас вже не мають стримувати розмови про те, що зараз війна і не час критикувати владу та дошкуляти їй зі своїми ініціативами. Вони плутають нашу чемність зі слабкістю", - підкреслив Г.Учайкін.

"Тож давайте для початку візуалізуємо нашу вимогу – зберемося в неділю 28 вересня, підпишемо листа до Президента та зробимо фото, яке буде виразним, переконливим та вражаючим: це фото, на якому українці – чоловіки, жінки, молоді, літні – триматимуть у руках зброю. Президент отримає звернення, підписане сотнями громадян та сотні судових позовів у перспективі. За потреби ми відтворимо цей "перформанс" під ВРУ та Адміністрацією Президента і матимемо на це повне право", - наголосив він.

"Певен, що на таке "свято" прийде та приїде багато людей, а ми вже організуємо його як слід – за всіма законами жанру. Отже, приходьте 28 вересня об 11:00 зі своєю зброєю в Стрілецький комплекс "Сапсан" щоб взяти участь в Народному фотопроекті "Вільні люди мають зброю" та зробіть свій історичний внесок у розвиток України", - резюмував голова наглядової ради Української асоціації власників зброї.

Джерело: http://www.unn.com.ua/

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

# Саня 27.09.2014 17:06
Ну да...Зимой бегали с битами, кирпичами и "молотовыми", а теперь дай им оружие и все, торба. :o