Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/news/2014/Politic/churkin.jpg'
There was a problem loading image 'images/news/2014/Politic/churkin.jpg'
churkin.jpg

КИЇВ. 30 вересня. УНН. Постійний представник Росії при ООН Віталій Чуркін звернувся з листом до Голови Ради Безпеки Саманти Пауер, в якому вимагає перевірити відомості про пуски ракет українськими силовиками в районі аварії Boeing-777. Про це повідомляє відділ новин та ЗМІ Радіо ООН, передає УНН

В.Чуркін привів рекомендації, які, на його думку, слід розглянути в ході подальшого розслідування аварії пасажирського літака на сході України.

У числі пріоритетів Чуркін назвав аналіз пошкоджень частин літака, пошук вражаючих елементів на місці катастрофи, експертну оцінку патологоанатомів, вивчення даних українських радіолокаторів і записів переговорів екіпажу та диспетчерів.

На думку російської сторони, важливо також отримати інформацію про польоти військових повітряних суден у зоні конфлікту та відомості про пуски ракет українськими силовиками.

Нагадаємо, раніше постійний представник Росії при ООН Віталій Чуркін пропонував створити посаду спецпредставника генерального секретаря ООН з розслідування катастрофи малайзійського Boeing-777. 

Джерело: http://www.unn.com.ua/

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!