ES.jpg

Україна передала ратифікаційну грамоту Угоди про асоціацію до Ради ЄС.

Про це заявив директор департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс на брифінгу у вівторок в Києві.

"Українська сторона передала в депозитарій Генерального секретаріату ради ЄС ратифікаційну грамоту Угоди про асоціацію", - сказав він.

"Таким чином, Україна завершила всі внутрішні державні процедури для набрання чинності Угоди", - заявив Перебійніс.

Разом з тим, він нагадав, що 29 вересня Рада ЄС прийняла рішення стосовно обсягів тимчасового застосування Угоди про асоціацію та відстрочки до кінця 2015 року застосування Угоди в частині зони вільної торгівлі. Як зазначив Перебійніс, це повністю відповідає тристороннім міністерським домовленостям між Україною, ЄС і Росією від 12 вересня.

"Це відкриває шлях до початку тимчасового застосування Угоди про асоціацію з 1 листопада поточного року, практично в повному обсязі, крім розділу 4, а саме зони вільної торгівлі", - пояснив Перебійніс.

При цьому директор департаменту інформаційної політики МЗС назвав розділи Угоди про асоціацію, які почнуть застосовуватися з 1 листопада поточного року: "Зокрема такі розділи, як:"Політичний діалог та реформи", "Політична асоціація" , "Співпраця та конвергенція у сфері закордонних справ і політики безпеки", розділ "Юстиція, свобода та безпека" , розділ "Економічний і галузеве співробітництво", фінансове співробітництво, розділ "Інституційні, загальні та прикінцеві положення".

Джерело: http://gazeta.ua/

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

# Дульсинея 30.09.2014 19:59
Зробила все, а нас брать не хотять, ну не задача?Прям як я заміж хотіла за свого хлопця)Зробила усе ;-) для того щоб узяв заміж, а він не взяв :cry: Вернулася до старого женіха-той узяв :-)
# Рибак 01.10.2014 02:12
Да, і пробуюють, і хвалять, а заміж не беруть!