prokyror.jpg

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Громадські активісти та представники бізнесу, які протягом останніх двох тижнів вимагали від Генпрокурора Віталія Яреми відставки його першого заступника Миколи Герасим'юка та прокурора міста Києва Сергія Юлдашева, мають намір провести безстроковий пікет під стінами генеральної прокуратури, повідомляє УНН з посиланням на організаторів акції.

"Ми вже зверталися з вимогою припинити репресії і наїзди на підприємців з боку прокуратури. Ми писали Яремі, що Герасим'юк і Юлдашев розробили цілі схеми збирання поборів. Юлдашев так взагалі привіз з собою з Дніпропетровська кілька співробітників, які спеціалізується на подібних речах. Ми будемо ночувати під вікнами у Яреми, поки він нас не почує", - кажуть иициаторы акції.

Раніше ЗМІ неодноразово публікували інформацію про те, що Сергій Юлдашев здійснює тиск на бізнес не тільки в Києві, але й по всій Україні.

Нагадаємо, 30 вересня близько тисячі активістів вже пікетували генеральну прокуратуру і передали звернення з вимогами звільнити Миколу Герасим'юка та Сергія Юлдашева. Як повідомляють мітингувальники, їхні вимоги так і не були почуті.

Джерело: http://www.unn.com.ua/

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!