oblrada2.jpg

Депутати Полтавської облради зібрались на чергове засідання сесії, щоб обговорити 50 питань. (Онлайн-трансляція)

Сьогодні, 12 жовтня, о 10:00, депутати Полтавської облради сьомого скликання зібрались на засідання чергової вісімнадцятої сесії. Згідно з даними офіційного сайту облради, на засідання винесли 51 питання.

На порядку денному у депутатів питання про дострокове припинення повноважень колеги, перепризначення керівника Кременчуцького військового ліцею, звіти прокурора та керівника поліції області, звернення до центральних органів влади щодо загрози Україні від Саакашвілі.

 

10:10 — Перед початком засідання сесії розпочалося традиційне вручення нагород. Почесні звання отримали Микола Скриль та Віктор Костін. Відзнаку Президента отримав владика Федір (Валентин Бубнюк). Також були нагороджені волонтери Ірина Бойко, Сергій Глоба, Наталія Гранчак, Віра Маслак, Віра Каптур. Грамотами нагородили Григорія Носенка, Павла Ткаченка. Нагрудним знаком обласної ради І ступеню нагороджено Дмитра Губського. Нагрудними знаками обласної ради ІІ ступеню нагороджено Олександра Буцького. Володимира Лубка, Анатолія Ханка.

10:33 — Нагородження завершилися. Обрано секретаріат, розпочалося формування порядку денного.

10:48 — Депутати додали до порядку денного 13 питань. Після цього прийняли його у цілому. Далі депутатам та представникам громадськості надали слово для виступів.

10:50 — Депутат «РПЛ» Руслан Ляшко підняв питання нелегального видобутку глини та піску турецькою фірмою «Онур», яка капітально ремонтує дорогу Київ — Харків — Довжанський.

10:58 — «Свободівець» Віктор Щуров попросив провести фінансування районних виборчих дільниць, які забезпечуватимуть проведення виборів в ОТГ. Кошти мають йти з держбюджету, але не були проведені.

Джерело: https://poltava.to

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!