b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_kreml.jpg

Глави зовнішньополітичних відомств Росії та США Сергій Лавров і Рекс Тіллерсон вважають, що країнам необхідно продовжувати переговори з питань Донбасу на рівні спецпредставника США в Україні Курта Волкера і помічника президента РФ Владислава Суркова.

Про це говориться в повідомленні на сайті Міністерства закордонних справ РФ за підсумками телефонної розмови дипломатів, яка відбулася 12 жовтня за ініціативи Тіллерсона.

"Глави зовнішньополітичних відомств торкнулися стану справ в реалізації Мінських домовленостей щодо подолання української кризи з урахуванням підсумків зустрічі 7 жовтня спецпредставників Росії і США В.Ю.Суркова і К.Волкера. Було підтримано продовження контактів в цьому форматі", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, під час попередньої телефонної розмови американський і російський дипломативказали на важливість переговорів Волкера і Суркова для пошуку реалістичних підходів до виконання Мінських угод.Детальніше про переговори Волкера і Суркова на останній зустрічі в Белграді читайте в матеріалі "Апострофа": Два варіанти для Донбасу: що Волкер і Сурков обговорювали на секретних переговорах.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!