b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_081.jpg

Україна не підтримуватиме загальноєвропейських проектів, в яких бере участь Росія – країна, що здійснила агресію проти нашої держави.

Про це заявив президент Петро Порошенко під час спільного брифінгу з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, повідомляє прес-службапрезидента України.

"Ми не будемо підтримувати будь-які загальноєвропейські проекти за участі Росії, особливо ті, які підривають нашу безпеку", – заявив український лідер.

Перед початком засідання Північноатлантичної ради на рівні глав держав та урядів з Україною і Грузією він також заявив, що Україна розраховує на підтримку Північноатлантичного альянсу у рамках миротворчої місії на окупованій території. 

"Ми розраховуємо на підтримку НАТО в рамках багатонаціональної місії з підтримання миру під мандатом ООН на Донбасі, яка матиме повний доступ по всій окупованій території України, включаючи неконтрольовану частину державного кордону", – сказав Порошенко.

Крім того, Порошенко запевнив, що санкції проти РФ не можуть бути зняті, поки Росія не змінить свою агресивну поведінку.

"З такою поведінкою, так само як і з російською реваншистською політикою, не можна миритись", – заявив він.

Джерело: https://www.pravda.com.ua

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

-1 # мішель 12.07.2018 13:54
https://bbcccnn.co/slava-ukraine-gremelo-na-vsyu-moskvu-po-vsem-kanalam-strany-v-kazhdom-vatnom-dome-na-vsyu-rossiyu/