karmazin2.jpg

Рада прокурорів України вирішила рекомендувати звільнити прокурора Полтавської області Миколу Кармазіна, однак кінцеве рішення повинен прийняти Генпрокурор

12 липня Рада прокурорів України за підписом її голови Михайла Місюри прийняла рішення «Про внесення рекомендації про звільнення Кармазіна Миколи Анатолійовича з посади прокурора Полтавської області».

Рішення містить рекомендацію — звільнити Миколу Кармазіна у зв’язку з неналежним виконанням посадових обов’язків, установлених для відповідної адміністративної посади. 

Це «найтяжча» підстава для звільнення, яка передбачена ст. 41 Закону України «Про прокуратуру» (Порядок звільнення прокурора з адміністративної посади та припинення його повноважень на цій посаді).

Однак рішення Ради є тільки рекомендацією, тоді як звільнення здійснює безпосередньо Генеральний прокурор України.

На жаль, телефон Миколи Кармазіна не відповідає, тому нам не вдалося почути його позицію щодо даного рішення.

Нагадаємо, у березні «Полтавщина» повідомила, що Миколу Кармазіна на нинішній посаді може змінити заступник прокурора однієї із сусідніх областей України.

Миколу Кармазіна у якості прокурора області 6 листопада 2016 року представивколективу та представникам ЗМІ Генпрокурор України Юрій Луценко.

Джерело: https://poltava.to

 

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!