gosdep.jpg

"У потрібний момент діалог по врегулюванню ситуації в Україні відновиться", - заявили в Білому домі.

"Правильний час" для відновлення діалогу з українського врегулювання ще не настав. Про це заявили в адміністрації США за підсумками візиту віце-президента Джо Байдена в Україну, повідомляють РИА Новости.

"(На переговорах у Києві - Ред.) було зрозуміло, що ніхто не хоче починати все з нуля, що ніхто не хоче обнуляти мінські угоди і починати все заново. Ми вже маємо угоду, яка закладає основні принципи, які українська сторона вважає правильними і з якими згодні росіяни. Просто вони не вступили в силу. Тобто всі розуміють, що в потрібний момент діалог відновиться", -заявив високопоставлений представник адміністрації США.

Крім того, він сказав, що на переговорах у Києві Байден і його київські партнери говорили про те, що необхідно послати Росії ясний сигнал про неприйнятність її дій.

Як повідомляв Корреспондент.net президент України Петро Порошенко заявив, що вважає найбільш прийнятним мінський формат переговорів по врегулюванню ситуації на Донбасі. Про це він сказав на спільній з віце-президентом США Джозефом Байденом прес-конференції в п'ятницю в Києві.

"Ми прийшли до повної згоди, що найбільш прийнятним базовим форматом для забезпечення мирного процесу є формат мінських переговорів - тристоронньої контактної групи, де ми повинні забезпечити кілька ключових моментів мінського мирного плану", - заявив Порошенко.

Джерело: http://ua.korrespondent.net/

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!