prokyror.jpg

Прокурор Полтавської області Ян Стрелюк заявляє про затягування розслідування вбивства мера Кременчука Олега Бабаєва і судді Автозаводського районного суду Кременчука Олександра Лободенко.

Про це Стрелюк заявив в ході прес-конференції.

За його словами, це пов'язано зі зверненням постраждалих до слідчого з клопотанням про проведення експертизи, яка б визначила розмір заподіяної їм моральної шкоди.

"Я сподівався, що досудове розслідування буде закінчено до кінця листопада. На жаль, постраждалі у кримінальному провадженні звернулися до слідчого з клопотанням про проведення експертизи, яка визначила розмір моральної шкоди. Висновок експерта буде десь приблизно через тиждень", - сказав Стрелюк.

За його словами, названі вище дії правомірні, так як Кримінальний процесуальний кодекс зобов'язує слідчого відреагувати на звернення потерпілих.

Як відомо, Жовтневий райсуд Полтави виніс постанову про те, що підозрюваний у замовленні вбивств мера Кременчука Олега Бабаєва і судді Олександра Лободенко директор телекомпанії "Візит" Олександр Мельник залишиться під вартою до 3 січня.

Мельника заарештували 4 вересня, він заперечує свою причетність до злочинів, в яких його звинуватила прокуратура.

Мер Кременчуга Олег Бабаєв був застрелений 26 липня. Міліція відкрила кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство" (ст. 115 КК).

Джерело: http://www.pravda.com.ua/

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!