b_385_225_16777215_0_0_images_news_2020_98dXKtxKMlSUAwX5ysDx.jpg

Мешканець одного із сіл Великобагачанського району намагався підкупити заступника начальника місцевого відділення поліції, щоби повернути своє водійське посвідчення. Про це повідомив відділ комунікації ГУНП в Полтавській області.

Документ у правопорушника вилучили працівники сектору реагування патрульної поліції після того,як затримали його п’яним за кермом. На чоловіка тоді оформили адміністративний матеріал за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння (ст. 130 Кодексу України про адміністративне правопорушення).

Аби повернути права, водій вирішив дати грошей заступнику начальника Великобагачанського відділення поліції. Судячи з оперативних світлин, пропонував він не менше 2000 грн.

Спробу підкупу задокументували працівники управління внутрішньої безпеки в Полтавській області та слідчі Великобагачанського відділення поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської місцевої прокуратури.

За цим фактом розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (Надання неправомірної вигоди за вчинення службовою особою будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища).

Чоловіку повідомили про підозру. Вирішують питання про обрання запобіжного заходу. Тривають процесуальні дії.

Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!