Binance – одна з найбільших бірж криптовалюти у світі. За даними, отриманими від порталу CoinMarketCap, майданчик займає перше місце в рейтингу за сукупними показниками щоденного обороту.

При цьому кожен день тисячі нових клієнтів проходять реєстрацію на платформі Бінанс, отже, її популярність з плином часу тільки зростає. Якщо ви зараз перебуваєте на стадії вибору брокера для роботи з криптовалютою, обов'язково зверніть увагу на майданчик, згаданий вище. Щоб переконатися, що вам для співпраці підійде саме Binance, потрібно розглянути головні переваги та особливості компанії.

b_385_225_16777215_0_0_images_news_2022_trade-in-cryptocurrency.jpg

Чим брокер Binance приваблює

Ті, хто активно користується послугами брокера Бінанс, відзначають наступні його сильні сторони:

  1. Клієнтам пропонуються досить низькі комісії за угоди. Особливо даний момент помітний, якщо порівняти з показниками інших брокерів. Позитивний результат досягається завдяки високій ліквідності та великим торговим обсягам майданчика.
  2. Брокер має свою власну монету-BNB. З її допомогою можна значно знизити розмір комісії, що стає ще більш вигідним для клієнтів.
  3. Користувачам пропонується від брокера особистий холодний гаманець. Саме в ньому можна зберігати свою криптовалюту. Всі дані надійно захищені, тому переживати щодо збереження монет не доведеться.

Про які особливості брокера слід знати

Брокер Binance має ряд особливих сторін, про які обов'язково варто знати. Це зробить співпрацю з майданчиком для вас більш простим і зрозумілим:

  • процедура верифікації на платформі проходить досить складно. Однак запит особистої інформації клієнта в першу чергу йде для захисту саме його інтересів;
  • на платформі відсутні маржинальні торги;
  • відсутня російськомовна технічна підтримка. Однак якщо з сайтом виникають будь-які проблеми, вони вирішуються в максимально короткі терміни.

Якщо ви вирішили зайнятися криптовалютою, в першу чергу варто визначитися, з яким брокером будете співпрацювати. Хороші умови в такому випадку пропонує майданчик Бінанс. Тут є всі необхідні інструменти для проведення успішної торгівлі та аналізу ринку. Функціонал майданчика досить простий, так що проблем з його використанням не буде. Розмір комісії за угоди краще уточнювати в індивідуальному форматі. Відсоток виходить не сильно великий. Особливо даний момент актуальний, якщо порівнювати з комісіями, які пропонують інші брокери на ринку криптовалюти. 

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!