zd.jpg

Крім України, поїзди скасують у Казахстан і Таджикистан.

Федеральна пасажирська компанія (дочірнє товариство РЖД) з 14 грудня 2014 року скасовує свої потяги в сполучення з кількома країнами СНД, у тому числі й України.Про це повідомляє Интерфакс з посиланням на прес-службу РЖД. У сполученні з країнами СНД залишаться тільки п'ятьмаршрутів: Москва - Кишинів, Москва - Брест, Томськ -Лениногорськ, Челябінськ - Ташкент і Оренбург -Ташкент.

Курсування поїздів скасовується строком на один рік і всполученні не лише з України, а й з такими країнами, якКазахстан і Таджикистан, повідомляє ТАСС з посиланням на представника ФПК.Наголошується, що це рішення пов'язане з низькою рентабельністю перевезень за цими маршрутами.

"Рішення про скасування поїздів прийнято в рамках коригування графіка руху на 2014-2015 роки і пов'язано з низькою рентабельністю перевезень цими маршрутами", - сказав представник РЖД.

За його словами, якщо раніше графік руху пасажирських поїздів вводився в літній період, то тепер це буде відбуватися в грудні. Таким чином, рішення про скасування поїздів прийнято мінімум на рік.

"Однак нитка графіка залишається, тобто при необхідності поїзд може бути призначений", - підкреслив співрозмовник агентства.

Він уточнив, що рішення про скасування поїздів не торкнулося перевезень у сполученні з Білоруссю, Узбекистаном, Молдовою та Абхазією.

Джерело: http://ua.korrespondent.net/

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!