rada1.jpg

Народні депутати включили до порядку денного сесії Верховної Ради України проект постанови № 1095 "Про звернення Верховної Ради України до Державної ДумиФедеральних Зборів Російської Федерації та ПрезидентаРосійської Федерації про звільнення української льотчиціі народного депутата України VIII скликання НадіїВікторівни Савченко".
Відповідне рішення підтримали 343 депутати на засіданні парламенту у вівторок, 9 грудня.

Також нардепи включили до порядку денного сесії Верховної Ради України проект закону № 1014 "Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення та гарантування безпекиУкраїни". За відповідне рішення проголосували 309 депутатів.
Спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман доручив парламентським комітетам невідкладно розглянути проекти документів, включені до порядку денного.
Після цього він оголосив про закриття пленарного засідання, депутати продовжать роботу в комітетах і фракціях. Наступне пленарне засідання відбудеться у четвер, 11грудня.
"Закриваю сьогоднішнє засідання, наступне відбудеться у четвер, а зараз всіхкерівників фракцій запрошую до себе в кабінет", - сказав Гройсман.
Як повідомляв Корреспондент.net, раніше сьогодні депутати затвердили календарнийплан першої сесії Ради. Також в Раді проголосують за відсторонення з керівних посад у комітетах ВР екс-регіоналів.

Джерело: http://ua.korrespondent.net/

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

# Рибак 09.12.2014 15:15
"а зараз всіх керівників фракцій запрошую до себе в кабінет", - сказав Гройсман і трохи подумавши добавив: "на фуршет, в честь дня боротьби з корупцією"
# Самсон 10.12.2014 06:19
Та ні. фуршет в них був у закладі, де є ресторан, сауна та басейн.