12125.jpg

Майже 90% українців оцінюють економічну ситуацію в країні як погану.

Дві третини жителів України не задоволені своїм нинішнім життям. Про це свідчать дані дослідження громадської думки, проведеного компанією Research&Branding Group. Згідно з даними, на сьогодні 62% українців не задоволені життям, яке ведуть, тоді як задоволені своїм життям 35% респондентів.

Зараз жителі України відчувають переважно негативні емоції: тривогу (54%), страх (22%), розгубленість (18%), безвихідь і песимізм (по 11%). Серед позитивних почуттів у жителів України переважають надія (44%) і оптимізм (17%). Порівняно з червнем у жителів України суттєво посилилося почуття страху (+8%).

Переважна більшість жителів України (88%) на сьогодні оцінює економічне становище країни як загалом погане, тільки кожен десятий (10%) - як середнє.
Крім того, переважна більшість українців (80%) на сьогодні оцінює політичну ситуацію в країні як в цілому нестабільну, тоді як стабільною її вважають лише 4% жителів країни, ще 16% характеризують політичну ситуацію в Україні наскільки стабільною, настільки й ні. Компанія Research&Branding Group у період з 20 листопада по 1 грудня 2014 року провела дослідження громадської думки жителів України (за винятком АР Крим, м Севастополь, Донецької та Луганської областей) щодо їхньої оцінки поточної соціально-політичної ситуації в країні. Респонденти відбиралися за квотною вибіркою, що репрезентує доросле населення України за регіоном проживання (область), статтю і віком. Обсяг вибіркової сукупності склав 2132 особи. Очікувана середня помилка вибірки складає ± 2,5%.Зазначимо, що за 2014 рік девальвація гривні в Україні досягла 100%, а інфляція перевищила 20%. Також у країні підвищилися ціни, а зарплати злегка знизилися.

Джерело: http://ua.korrespondent.net/

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!