Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/news/2014/Politic/383709536.jpeg'
There was a problem loading image 'images/news/2014/Politic/383709536.jpeg'
383709536.jpeg

Рон Гленсор вже прибув у Хмельницький для участі в експерименті.

Експеримент з створення єдиної патрульної служби міліції буде курирувати американець, передає УНН з посиланням на прес-службу МВС України.

Міліціонери з Хмельницького, які стали учасниками експерименту з створення універсального патрульного підрозділу міліції, отримали можливість повчитися у відомого експерта в сфері правоохоронної діяльності з США Рональда Гленсора.

Рон Гленсор виступає старшим радником програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування ІСІТАР і працює з українськими міліціонерами уже упродовж двох років, навчаючи їх знаходити нестандартні підходи до вирішення стандартних проблем в роботі органів внутрішніх справ, ґрунтуючись на світовому досвіді у цій сфері.

Колишній поліцейський з США вже бував у Хмельницькій області в рамках реалізації проекту "Міліція і суспільство", в ході якого навчав новітнім методам роботи дільничних інспекторів міліції.

"Так, він приїхав в УМВС у Хмельницькій області, щоб поділитися своїм досвідом з працівниками патрульної служби та дорожньо-патрульної служби ДАІ, яких об'єднали в єдиний підрозділ в експериментальному порядку", - йдеться в повідомленні МВС.

Нагадаємо, що Кабінет Міністрів планує провести реформу МВС.

У суботу президент України Петро Порошенко дав українське громадянство Катерині Згуладзе, яка стане першим заступником міністра внутрішніх справ України, і відповідатиме за реформування відомства.

Джерело: http://ua.korrespondent.net/

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

# drug 15.12.2014 13:52
Цікаво, кого ж запросять керувати районом?
# Аттила 15.12.2014 16:24
Громадяни США повстали проти методів роботи американської поліції, тому ці методи будуть "популяризувати" і імплементувати у нас???
# святослав 15.12.2014 21:59
Це добре ! Відразу ж поменшає продажніх ментів !