krim.jpg

КИЇВ. 17 грудня. УНН. Президент України Петро Порошенко під час свого виступу у Польському сеймі зазначив, що анексія Криму є брутальним порушенням міжнароднорго права, передає кореспондент УНН.

"Крим для нас - незагоєна рана. Ніякого виправдання кримській анексії не існує. Брутальне порушення міжнародного права", - зазначив П.Порошенко.

Він зауважив, що Крим сьогодні опинився під владою окупантів.

"Там панує безправ’я. Кримські татари і українці в Криму позбавлені політичних і культурних прав. Але я, і ми всі віримо, що український прапор знову замайорить над багатонаціональним півостровом", - додав Президент України.

Як відомо, 18 березня президент РФ В.Путін підписав закон про прийняття Криму і Севастополя до складу Російської Федерації. Напередодні у Криму відбувся "референдум" про статус Криму після чого у Верховній Раді АРК прийняли постанову "Про незалежність Криму".

14 вересня в анексованому РФ Криму відбулися "вибори" за російським законодавством в "Державну раду", а в Севастополі - в "законодавчі збори" міста.

Головою Ради міністрів анексованого Криму було призначено Сергія Аксьонова, спікером ради Криму став Володимир Константинов. СБУ відкрила проти них кримінальне провадження.

Джерело: УНН

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!