b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Others_123123.jpg

Дітвора завжди чекає на сюрпризи від Святого Миколая, Діда Мороза зі Снігуркою, на подарунки та солодощі, казку. На здійснення заповітних бажань, утілення дитячих мрій. А вселити віру в майбутнє та впевненість у сьогоденні – завдання дорослих. І яким буде наше завтра залежить від кожного.

На святого Миколая роль добрих чарівників взяли на себе засновники громадського об’єднання полтавців „РІДНЕ МІСТО, РІДНИЙ КРАЙ”. Вони завітали з подарунками до дітлахів, котрим найбільше потрібна увага – маленьких інвалідів, хворих, сиріт.

Благодійники з громадської організації, об’єднавши свої зусилля з волонтерами Полтавського базового медичного коледжу і обласного Товариства Червоного Хреста України  підготували казкове дійство з піснями, танцями, конкурсами для вихованців Полтавського міського Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. З початку року в Центрі пройшли реабілітацію понад 360 дітей – мешканців Полтави і ближчих районів області. Усю велику родину реабілітаційного центру – дітлахів, батьків і педагогів - привітали добрий святий Миколай, Дід Мороз, Снігурка, казкові герої. Тон задавала Коза як майбутня господиня року. Театралізована вистава подарувала дітям веселий настрій та надію на краще. І нарешті довгоочікуваний дітлахами момент вручення подарунків…

Заступник голови громадського об’єднання «РІДНЕ МІСТО, РІДНИЙ КРАЙ» Оксана Деркач вручила дітям пакунки з фруктами, соками, а закладу – сучасний принтер, такий необхідний для роботи.

– Стали доброю традицією зустрічі з вами у цьому затишному, зручному закладі. Приєднуємось до вітань Святого Миколая, який несе дітям новорічний настрій. І бажаємо, щоб наше рідне містом,  рідний край завжди нагадували вам про щасливе дитинство, – наголосила вона. – Щоб прекрасні місця Полтави були улюбленими місцями для відпочинку, зокрема, відновлений дендропарк, куди навесні традиційно знову за нашою допомогою виїдуть на екскурсію вихованці Центру.

Директор Людмила Лисенко подякувала усім організаторам свята і наголосила, що всіх тут об’єднує сподівання на диво, на те, що діти зростатимуть і радуватимуть дорослих своїми успіхами…

Цьогорічна акція – продовження хорошої традиції.

Джерело: http://ridnyikrai.poltava.ua/

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

# Рибак 19.12.2014 03:47
дай Бог здоров`я таким людям!