b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Football_sani.jpg

Український саночник Андрій Мандзій, який представляв Україну на Олімпіаді-2018, розповів, що сам робить собі сани, щоб виступити на Іграх.

У Facebook спортсмен спростував слова міністра молоді та спорту України Ігоря Жданова, який раніше написав: "Дуже дивно чути неправдиві заяви в ефірах українських телеканалів про те, що держава і Міністерство спорту, нібито, нічим не допомагає санному спорту. А спортсменам доводиться збирати свої сани з металобрухту в гаражах. Це не відповідає дійсності".

Мандзій у відповідь написав: "Це не міф, сани роблю вдома в гаражі, як видно на фото, на них і стартував на Олімпійських іграх. Від Федерації отримав полози - 1200 євро, кронштейни - 290 євро, 2 пари гумок по 30 євро - 60 євро. Торішні сани збирав повністю за свій рахунок. Є ще 20 гб відео процесу створення саней, якщо мало фото".

Після цього Жданов заявив, що розбереться в ситуації: "Побачив скарги, що окремим саночникам від федерації не дійшов на руки закуплений міністерством інвентар. Будемо залучати винних до відповідальності. Це неприпустимо".

Нагадаємо, на ОІ-2018 Мандзій не зумів пробитися у фінал змагань саночників.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в Росії відмовилися привітати свого спортсмена з медаллю Олімпіади-2018.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!