b_385_225_16777215_0_0_images_news_2019_08_wpid-7_111_0.jpg

Поняття клінінг доволі нещодавно увійшло в життя українців. Самі англійці які першими перетворили звичайне прибирання в професійну сферу діяльності, вкладають в це слово визначення прибирання будь-якої складності з використанням певного устаткування.

Англомовне слово «Клінінг» означає процес прибирання. А професійний клінінг – це прибирання найвищого рівня, яке виконують спеціально навчені працівники. Згодом, ця сфера діяльності набула популярності в країнах Европи та Америки. А сьогодні, мільйони домовласників по всьому світу регулярно звертаються по допомогу в клінінгові компанії.

Види послуг клінінгових компаній

Коло можливостей клінінгових компаній практично не обмежено. Команда професіоналів легко впорається як з прибиранням звичайної квартири, так і з чищенням фасадів, дахів та вікон у висотних будівлях. З усіх видів послуг які надає клінінгова компанія можна виділити кілька основних:

  • миття підлоги, стін стелі, тощо;
  • чищення вікон та дзеркал за допомогою спеціальних засобів;
  • хімічне чищення м'яких меблів килимів, матраців та інших виробів з тканини;
  • ретельне прибирання після ремонтних робіт;
  • усунення пилу та іншого бруду.

Враховуючи різні матеріали дизайну підлоги або стелі, персонал клінінгової компанії підбирає відповідні миючі та чистячі засоби для усунення бруду без пошкодження матеріалів декору приміщень. Важливо, що всі використовувані засоби миття та чищення гіпоалергенні та мають належну сертифікацію.

Важливо: дивіться ціни клінінгових компаній у м. Київ.

Де можуть знадобитися послуги клінінгової компанії

Сьогодні сфера діяльності клінінгових послуг набирає значних обертів. Якісна, професійна допомога по наведенню порядку в приміщеннях потрібна повсюдно. Наведемо кілька прикладів, де штат працівників клінінгової компанії впорається з прибиранням набагато ефективніше та швидше ніж звичайні прибиральники.

  1. Квартира або приватний будинок. Якщо уявити наприклад звичайну людину, яка працює і не має достатньо часу для прибирання свого будинку, звернення до послуг клінінгової компанії, в цьому випадку, буде найкращим рішенням проблеми.
  2. Прибирання будівельного сміття. Після ремонтних робіт у будь-яких приміщеннях залишається дуже багато різного сміття, бруду та пилу. Збирання та вивезення великогабаритного сміття самотужки може зайняти багато часу. А подальше очищення приміщень від пилу та бруду може остаточно виснажити будь-яку не підготовлену людину. Треба погодитися, що клінінґери приберуть все за лічені години.
  3. Офісні будівлі, та складські приміщення. Не варто нехтувати дотриманням чистоти в будівлях де працює багато людей. Приміщення, де всі працюють у взутті мають набагато більше ризику захворювання. Крім цього, на фабриках та інших виробничих цехах можуть бути забруднення технологічного характеру. В обох випадках, обов'язків треба звертатися до послуг клінінгу. Досвідчені працівники з допомогою спеціальних засобів швидко усунуть забруднення будь-якої складності.
  4. Торгівельні центри та інші громадські заклади. Досить важко уявити неохайний та брудний торговий або розважальний комплекс. Звісно для зберігання репутації закладу звичайних прибиральників недостатньо для забезпечення чистоти у всіх приміщеннях. На регулярній основі можна наймати клінінґерів, які якісно наведуть лад по всій будівлі.

Навіть якщо відбувається якийсь масштабний захід, після якого остається багато забруднень та сміття, клінінгова компанія завжди допоможе позбутися нього.

Переваги користування послугами клінінгової компанії

Головним фактором для підтримки іміджу будь-якої компанії є не тільки професіоналізм штату працівників, а й зовнішній вигляд будівлі та його приміщень. Деякі власники фірм наймають звичайних прибиральників, але це помилкове ставлення до порядку та чистоти своєї будівлі. 

Більш продвинуті директори різних організацій звертаються до клінінгових послуг, і це цілком виправдане рішення. Наймаючи команду професійних прибиральників, директор підприємства підвищує статус своєї компанії та вирішує одразу декілька проблем.

  1. Відсутність відповідальності. З моменту наймання компанії клінінгових послуг, вся відповідальність за якість прибирання, навіть за безпеку роботи своїх працівників несе фірма-виконавець. Більш того, якщо наймачеві з будь-яких причин не подобається працівник, фірма швидко його замінить на іншого.
  2. Фінансова вигода. Співпраця з клінінговою компанією обходиться в рази дешевше ніж наймання цілого штату прибиральників. До того ж відпадає питання планування відпусток та забезпечення лікарняними у разі необхідності.
  3. Співробітники клінінгової компанії забезпечуються фірмовим одягом, отже завжди мають охайний вигляд. Крім цього, кожен працівник відвідує психологічні тренінги, з метою вивчення та засвоєння особливостей спілкування з людьми.
  4. В клінінговій компанії є можливість замовити не тільки прибирання поверхонь у приміщенні, а й хімчистку м’яких меблів.

Професійне прибирання – це ефективний метод боротьби з багатьма хвороботворними бактеріями та шкідливими речовинами. Іншими словами, клінінг – це турбота про людське здоров’я у найкращому прояві.

Жахливо, але пил який міститься в м’яких меблях, під час вдихання щонайменше може викликати алергічну реакцію, а в більшості випадків це прямий шлях до захворювання дихальної системи. А застарілий бруд на поверхнях загрожує виникненню дерматологічних захворювань.

Підсумовуючи, можна стверджувати, що користування клінінговими послугами абсолютно не даремна витрата фінансів. Наймаючи команду професійних прибиральників, замовник отримує чисту зсередини і зовні будівлю та ввічливе ставлення.

На правах реклами

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!