384033077.jpg

КИЇВ. 4 квітня. УНН. Президент України Петро Порошенко заявив про необхідність модернізації та оновлення вітчизняної військової техніки. Про це він заявив після огляду нових моделей такої техніки на навчальній військовій базі у Нових Петрівцях, передає кореспондент УНН.

"Незважаючи на те, що ми залишаємося прихильниками мирного розвитку подій, порох треба тримати сухим і рівень боєготовності сьогодні українського війська ми маємо забезпечити найвищий", - наголосив П.Порошенко.

Він наголосив на важливості того, що більшість техніки вироблена в Україні.

"Ми сьогодні бачили в основному продукцію "Укроборонпрому", який поставляє у війська найсучасніше озброєння",- додав Президент.

"Також вдосконалені і модернізовані системи протиповітряної оборони. Бачимо бронемашини, які виготовляються на Київському, Львівському, Черкаському заводах. Кожен завод буде більше сотні автомобілів поставляти на озброєння українського війська", - сказав він.

"Ми бачили найновітніші бойові модулі, які будуть вже з вдосконаленням і участю у бойових операціях встановлюватися на бойових машинах", - додав Глава держави.

Серед іншого П.Порошенко відзначив тестування безпілотників, які мають на меті підвищити силу ЗСУ.

"Сьогодні ви бачили випробування перших українських безпілотників, які вже поставленні на потік і мають бойові тактичні характеристики і підвищать якість застосування сили ЗСУ", - пояснив П.Порошенко.

Джерело: УНН

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!