geraschenko1.jpg

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Для колишнього міністра освіти і науки Дмитра Табачника, який сьогодні повернувся до України, будуть створені належні умови безпеки, аби він зміг дати свідчення у кількох справах. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат Антон Геращенко, передає УНН

"Впевнений, що йому створять належні умови безпеки, аби йому не захотілося покінчити життя самогубством за прикладом Михайла Чечетова. Він потрібен як цінний свідок злочинів епохи Януковича. І сам повинен відповісти за скоєне", - написав А.Геращенко і додав, що всі компетентні органи вже повідомлені про прибуття до Києва колишнього міністра. 

Як стало відомо, фотографії оприлюднив товариш А.Геращенка, який перебував в аеропорту Тель-Авіва і впізнав серед пасажирів колишнього міністра освіти Д.Табачника, який вирушав у рейс до Києва. 

Як додав А.Геращенко, проти Д.Табачника порушена кримінальна справа за його діяльність по посту міністра освіти, зокрема, за махінації, пов'язані із закупівлею підручників за завищеними цінами, а також з майном міністерства освіти. 

Джерело: УНН

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!