b_385_225_16777215_0_0_images_news_2016_semenivschyna_10_20151210_man_2.jpg

21 жовтня на базі Устимівської ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений семінар заступників директорів шкіл із навчально-виховної роботи та педагогів-організаторів на тему: «Патріотичне виховання особистості – захист національних інтересів держави». Семінар відкрила завідуюча РМК Г. Л. Полупан, яка наголосила на тому, що, враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію, що склалася в Україні, гостро постає питання патріотичного виховання учнівської молоді. Тож навчальні заклади повинні стати для кожної дитини осередком становлення громадянина – патріота України.

Директор Устимівської ЗОШ І-ІІІ ступенів С. Л. Тригуб ознайомила учасників семінару з навчальним закладом, його традиціями та досягненнями. Із системою роботи Устимівської ЗОШ І-ІІІ ступенів з патріотичного виховання особистості присутніх ознайомила заступник директора з навчально-виховної роботи Т. В. Трофименко. Виховний захід «З Україною в серці», за участю школярів 1-11 класів (педагоги-організатори Н. В. Голуб, І. В. Дудник; класні керівники В. І. Пономаренко, Л. В. Тютюнник, В. Г. Тригуб, Ю. М. Лукей, А. О. Целуйко, О. В. Худько, І. В. Гамезардашвілі), нікого не залишив байдужим, бо у ньому переплелися наша історія і сьогодення, а це – радість і усміх, казка і реальність, сум і біль, надія і віра у мирне завтра нашої України.

На засіданні «круглого столу» заступники директорів з навчально-виховної роботи Л. Д. Шевченко (Оболонська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Н. І. Харланчук (Біляківська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Л. І. Забара (Веселоподільська ЗОШ І-ІІІ ступенів) обмінялися досвідом роботи з питання: «Роль патріотичного виховання у формуванні національно свідомої особистості». В. П. Бондаренко, директор Іванівської ЗОШ І-ІІ ступенів, поділилася досвідом виховної роботи у школі І-ІІ ступеня.

Учасниками семінару були прийняті відповідні рекомендації. У роботі семінару взяла участь начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Л. В. Лопата. Повні приємних вражень та емоцій, учасники семінару щиро дякували господарям за теплий прийом та гостинність.

Н. М. ПЕТУХОВА,
методист Семенівського РМК

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

# принцеска 01.11.2016 09:53
Гарна школа. У них завжди цікаві виступи :-)
# Моя думка 01.11.2016 11:55
Патріотичне виховання дуже важливе для школярів :roll: