Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/banners/rda_banner.JPG'
There was a problem loading image 'images/banners/rda_banner.JPG'
rda_banner.JPG

Полтавщина перейшла на посилений режим безпеки. Після терактів у Європі в Полтавській області посилюють заходи безпеки. – Мешканці Полтавщини повинні почуватися захищеними. Тому головне наше завдання  це безпека жителів області, аби трагедія, що мала місце в Парижі, не повторилася на Полтавщині,  на цьому голова Полтавської ОДА Валерій Головко наголосив нещодавно під час засідання штабу територіальної оборони. На ньому, зокрема, йшлося про запровадження посиленого режиму безпеки на теренах області.

У зв’язку з цим, 23 листопада проведено засідання оновленого складу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яке на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 17 липня 2015 року №409 «Про затвердження Типового положення про регіональну та місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій» очолив голова райдержадміністрації Віктор Федоренко.

Членам комісії доведено вимоги щодо  запровадження посилених заходів безпеки. Особливу увагу правоохоронці приділятимуть охороні об’єктів життєзабезпечення населених пунктів, зокрема нафто-, газо- та водопроводів, електростанцій, об’єктів транспортної інфраструктури, а також адміністративних приміщень органів державної влади та місцевого самоврядування і місць значного скупчення людей, об’єктах інфраструктури,  у публічних місцях під час проведення масових заходів.  «Ми повинні зробити усе можливе для забезпечення безпеки наших громадян»,  зазначив голова райдержадміністрації Віктор Федоренко. Закликав усіх громадян бути уважними до оточуючих, повідомляти відповідні органи про виявлення підозрілих предметів, осіб, транспортних засобів. Обговорено питання організації проведення навчань із цивільного захисту населення, перевірки локальної системи оповіщення населення та готовність захисних споруд тощо.

За матеріалами
Семенівської райдержадміністрації
http://semenivka.adm-pl.gov.ua

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!