b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_lavrov.jpg

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Основним завданням Росії сьогодні, на думку МЗС РФ, є розвиток та підтримка дружніх зв'язків між Україною та Росією. Про це йдеться у відповіді депутатам держдуми РФ голови російського МЗС Сергія Лаврова на запит з пропозицією розглянути питання про денонсацію договору про дружбу, співробітництво і партнерство між країнами, передає УНН з посиланням на "Известия".

Голова російського зовнішньополітичного відомства Сергій Лавров у відповіді депутатам держдуми РФ висловив занепокоєння з приводу "антиросійських дій" української влади, при цьому зазначивши, що розрив відносин двох країн в нинішніх умовах є "передчасним" заходом.

"Разом з тим запропонована ініціатива про денонсацію згаданого договору в нинішніх умовах здається передчасною і не цілком обгрунтованою. Як видається, наш потенційний вихід з "Великого договору" навряд чи сприятиме вирішенню тих проблем, які завдяки зусиллям Києва накопичилися до теперішнього часу в російсько-українських відносинах. У зв'язку з вищевикладеним основним завданням російської сторони на поточному етапі вважали б реалізацію дій, спрямованих не так на розрив двосторонніх відносин, а на їх збереження, створення умов для відновлення розвитку дружніх і активних зв'язків між двома державами і народами", - наголосив С.Лавров.

Джерело: УНН

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!