shimkiv.jpg

Заступник глави Адміністрації президента секретар Нацради реформ Дмитро Шимків вважає, що процес реформ у країні просувається вперед.

Про це він розповів в інтерв'ю "Українській правді".

На його думку, нинішній команді реформаторів вдалося закласти певний "фундамент", але щоб стало "добре", повинен пройти процес.

"Реформаторами нас будуть вважати в часі. Питання зараз – ми намагаємося закласти фундаменти змін, процесів, які відбуваються в країні" – каже Шимків.

Він не погоджується з думкою, що судову реформу наразі провалено:

"Судова реформа. Прийняті необхідні законодавчі акти. Зараз йде відбір – супер! Купа народу не хоче подаватися, тому що розуміє, що це питання прозорості. Ми закладаємо основу нової інституції. Це значно довший процес" – зазначив Шимків.

"Ми звикли дивитися на історію – "рік", а за кожним роком є от такий етап. Якщо ми подивимося на багато історичних актів в інших країнах, реформах, епохах, там завжди буде проміжок часу, в який ця трансформація відбувалася", – зазначає заступник глави АП.

"Сьогодні час спресований, і є багато факторів, які впливають. Тому я категорично не погоджуюся з тим, що "все пропало". Ми заклали в багатьох напрямках основи. Від НБУ до НАБУ", – додав Шимків.

Джерело: http://www.pravda.com.ua/

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!