prokyror.jpg

КИЇВ. 13 березня. УНН. Колишнім народним депутатам України та членам Лічильної комісії Верховної Ради повідомили про підозру та оголосили їх розшук. Про це УНН повідомили у прес-службі ГПУ.

У ході досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого за фактом організації та проведення 16 січня 2014 року голосування у Верховній Раді України за законопроекти, спрямовані на перешкоджання проведенню мирних акцій протесту, Генеральною прокуратурою України було повідомлено про підозру колишнім народним депутатам України та членам Лічильної комісії Верховної Ради України В.Демидку, А.Пінчуку, С.Скубашевському, Я.Сухому та О.Зубчевському.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проти судді С.Вовка розпочали нове кримінальне провадження

У зв’язку з тим, що вони не з'являються до органу досудового розслідування, слідчим винесені постанови про оголошення їх у розшук.

Якщо найближчим часом підозрювані не з'являться до слідчого, то Генеральна прокуратура України звернеться до суду з клопотаннями про надання дозволу на їх затримання та примусову доставку до суду для вирішення питання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Джерело: УНН

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!