kolomoiskiy.jpg

Глава Дніпропетровської ОДА, олігарх Ігор Коломойський визнав, щоне мав "так поводитися", але вибачатися перед журналістом Сергієм Андрушком не буде. 

Про це Коломойський заявив  в ефірі 1+1, що входить в медіагрупу, підконтрольну олігарху.

"Я не мав так поводитися, як чиновник першого рангу, я це усвідомлюю. Але перед Андрушком я вибачатися не буду і руки йому не подам. Можу принести вибачення журналістській спільноті", - заявив Коломойський.

Як відомо, напередодні голова Дніпропетровської ОДА звинуватив оточення президента у рейдерстві і обматюкав журналіста "Радіо Свобода" Сергія Андрушка.

Інцидент трапився близько опівночі біля офісу компанії "Укртранснафта", в якому розгорівся конфлікт, пов’язаний зі зміною керівника підприємства. 

Коли після 6 годин перебування у приміщенні Коломойський вийшов із офісу "Укртранснафти", журналіст запитав його, що голова Дніпропетровської облдержадміністрації робить вночі в офісі державного підприємства. 

"Ми звільняли будівлю "Укртранснафти" від російських диверсантів, які захопили. А ти зі своєю "Свободою" сидиш отут, блять, і чатуєш. Як тьока, блять, свого невірного чоловіка", - заявив він.

Увечері 19 березня Коломойський у супроводі озброєних людей приїхав до офісу "Укртранснафти".

Перед тим стало відомо, що наглядова рада цього держпідприємства відсторонила Олександра Лазорка від здійснення повноважень голови правління компанії. У повідомленні "Нафтогазу", що контролює 100% акцій "Укртранснафти", не вказана причина такого рішення.

Джерело: http://www.pravda.com.ua/

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

# Аттила 22.03.2015 05:01
І не треба! Краще дати йому трохи смальцю...