b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_kim1.jpg

КИЇВ. 30 квітня. УНН. Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков повідомив, що голова Корейської Народно-демократичної Республіки Кім Чен Ин не буде приймати участь у параді Перемоги 9 травня у Москві. Про це УННповідомляє з посиланням на РІА “Новини”.

“Прийняв рішення залишитися в Пхеньяні Кім Чен Ин, він не зможе бути присутнім, дипканалами нам було передано це рішення. Пов’язано з внутрішньокорейськими справами — це його рішення”, — сказав Д.Пєсков журналістам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П.Порошенко не поїде на присвячену Дню Перемоги зустріч глав країн СНД - Д.Пєсков

Нагадаємо, що ще вранці 30 квітня рід ЗМІ підтверджували участь лідера Північної Кореї Кім Чен Ин прийняв запрошення російського уряду і братиме участь у святкуванні Дня перемоги.

Як повідомляв УНН, президент Південної Кореї Пак Кин Хе відмовилася відвідати парад з нагоди 70-річчя Перемоги. Сеул на святкових заходах у Москві представить спецрадник президента у закордонних справах, депутат парламенту Юн Сан Хен.

Нагадаємо, низка світових та європейських лідерів відмовилися від запрошень президента Росії В.Путіна взяти участь у заходах, присвячених святкуванню 9 травня у Москві, зокрема американський лідер Барак Обама. Свою присутність попередньо підтвердили лідери 25 держав.

Джерело: УНН

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!