b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Others_Risunok9.jpg

КИЇВ. 14 березня. УНН. Кабінет міністрів України під час позачергового засідання в понеділок прийняв постанову щодо виділення з Державного бюджету України 6,5 млрд гривень на ремонт доріг. Із урахування фінансування ремонту з боку міжнародних фнансових організацій та місцевих бюджеті, всього на реконструкцію автодоріг буде виділено близько 14,2 млрд гривень, передає кореспондент УНН.

"З приводу затвердження плану робіт по відновленню реконструкції автомобільних доріг. Це перша постанова, яка передбачає виділення безпосередньо з державного бюджету України 6,5 млрд гривень. Загальний обсяг з двох джерел - Державного бюджету та міжнародних фінансових організації - 14,2 млрд гривень. Тобто прийняття цієї постанови означає, що ми вже запускаємо процес ремонту доріг та виганяємо техніку на дорогу та починаємо працювати", - зазначив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За неякісні дороги буде порушуватись кримінальна відповідальність

Як зазначив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, після підписання цієї постанови вже із завтрашнього дня техніка вийде на дороги в областях.

Як повідомляв УНН, держава спрямує на ремонт доріг різного значення в Україні у 2016 році близько 20 млрд грн.

Джерело: УНН

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!