b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_b79ac737bea7b8a8144dce456e5186b6.jpg

КИЇВ. 30 березня. УНН.  Вже в квітні на Яворівський полігон у Львівській області прибуде 290 десантників армії США для навчання підрозділів Національної гвардії України. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає УНН.

"290 американських десантників висадяться 20 квітня у Львівській області на Яворівському полігоні. Саме тут, згідно домовленостей з Держдепартаментом США, пройдуть тривалі спільні навчання-тренінги 173 повітряно-десантної бригади армії США і бойових підрозділів Нацгвардії. Домовленість про спільні навчання військових досягнута була під час переговорів Президента України П.Порошенка і віце-президента США Дж.Байдена", - повідомив міністр.

За його словами, у тренінгах візьме участь 900 бійців Нацгвардії України.

"Три потоки по 300 нацгвардійців. Три потоки по 8 тижнів. Потім спільні навчання. У навчаннях братимуть участь такі відомі підрозділи Нацгвардії, як -" Азов ", Батальйон ім. Кульчицького," Ягуар "," Омега "та інші частини з Києва , Харкова, Запоріжжя, Одеси, Львова, Івано-Франківська та Вінниці. Після закінчення навчань в розпорядження підрозділів Нацгвардії, які пройшли навчання, американські партнери нададуть спеціальну амуніцію і засоби зв'язку ", - пояснив А.Аваков.

Раніше УНН повідомляв, що Сенат США прийняв резолюцію про надання Україні нелетального озброєння.

Зазначимо, місія США з участю представників України з 30 березня по 4 квітня 2015 р. здійснить спостережний політ над територією Росії та Білорусі.

Джерело: УНН

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!