nemcov.jpg

КИЇВ. 26 січня. УНН. Заблокувавши резолюцію РБ по обстрілу Маріуполя, Володимир Путін визнав, що цей злочин скоїли його сепаратисти. Навряд чи б він блокував би резолюцію, якби вірив, що це зробили українські військові. Таку думку у Facebook висловив російський опозиціонер Борис Нємцов, передає УНН.

За його словами, більшість росіян, які дивляться "Перший канал", переконані, що українці самі обстріляли своє ж місто.

"Характерно, що агітпроп не згадує висновок моніторингової групи ОБСЄ, яка працює на сході України за згодою Путіна і до складу якої входять представники Росії. Висновок цей відомий всьому світу, але партії ТВ невідомо", - написав Б.Нємцов.

Нагадаємо, у заяві ОБСЄ вказується, що обстріл здійснювався з територій, що контролюють сепаратисти. 

"За 400 метрів від місця, де розірвалися "Гради" знаходився блок пост української армії. Промазали путінські Захарченки .. Хотіли блокпост знищити, а потрапили в житловий масив. В результаті 30 убитих, 100 поранених мирних жителів...Крім того, Захарченко проанонсував наступ на Маріуполь.  План Кремля доводитися коректувати ще через грандіозний міжнародний резонанс. І справа не лише в санкціях. Пахне Гаагою", - написав Б.Нємцов.

Нагадаємо, 24 січня близько 9:25 ранку бойовики з “Градів” обстріляли житлові квартали Маріуполя. За останніми даними, в результаті обстрілу загинули 30 людей, ще 103 особи отримали поранення. Подія кваліфіковано прокуратурою як теракт. Бойовики свою причетність до обстрілу заперечують. 

Джерело: УНН

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!