lucenko.jpg

КИЇВ. 14 березня. УНН. БПП підтримує зміну Прем'єр-міністра України. Про це під час засідання погоджувальної ради сказав голова фракції Юрій Луценко, передає кореспондент УНН.

"Уряд з наполегливістю, гідною кращого застосування, продовжує дискредитацію всієї політичної системи України", - сказав Ю.Луценко.

Він додав, що через ключові зарубіжні ЗМІ прем'єр перекладає відповідальність на Президента, на фракції та будь-кого окрім себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БПП пообіцяв внести кандидатуру Прем'єра відразу після відставки А.Яценюка

"БПП висловився за незадовільну оцінку діяльності уряду. Ми вважаємо, що на зміну уряду Яценюка має прийти технократичний уряд, який почне виконувати коаліційну угоду", - зазначив Ю.Луценко.

Він також зауважив, що ВР має остаточно прийняти рішення та нормалізувати ситуацію.

"Уряд є похідним від більшості в парламенті, Кабмін наймається на работу Верховною Радою України і, якщо уряду звинувачує всіх і вся замість того, щоб працювати над поставити над поставленим парламентом види імені виборців завданнями, значить парламент має повернутись до питання оцінки діяльності уряду. БПП підтримує зміну прем'єра та керівника-технократа", - зазначив Ю.Луценко.

Джерело: УНН

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!