Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/news/2014/Politic/384015964.jpg'
There was a problem loading image 'images/news/2014/Politic/384015964.jpg'
384015964.jpg

КИЇВ. 7 березня. УНН. Президент України Петро Порошенко попросив  Володимира Путіна дозволити українським лікарям оглянути льотчицю Надію Савченко. Про це він заявив під час зустрічі із заступником держсекретаря США Тоні Блінкеном, передає УНН з посиланням на прес-службу Глави держави.

Президент Порошенко наполягає, щоб українські лікарі отримали можливість оглянути Надію та дати свої рекомендації щодо лікування та медичної допомоги.

"Я надіслав йому листа, щоб негайно звільнити її". За його словами, в листі-відповіді зазначалося, що фінальне рішення щодо Надії "буде базуватися на правових нормах і принципах гуманізму",

В той самий час, Президент переконаний у необхідності продовження активних дій для звільнення Надії Савченко.

Нагадаємо, Надія Савченко перебуває в російському СІЗО з літа 2014 року. У грудні вона оголосила голодування на знак протесту проти затримання. 5 березня адвокати Савченко повідомили, що вона вирішила частково припинити голодування, яке тримала понад 80 днів. У Росії Надію Савченко звинувачують у причетності до загибелі російських журналістів на Донбасі і незаконному перетині кордону. Українка всі звинувачення відкидає.

Джерело: УНН

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!