passport.jpg

КИЇВ. 5 листопада. УНН. Уряд сьогодні прийме рішення про виділення 150 млн грн на закупку терміналів для біометричних паспортів. Про це під час засідання уряду заявив Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, передає кореспондент УНН.

"Зараз для того, щоб ми ефективно виконували безвізовий редим, уряд приймає рішення про виділення 150 млн грн на придбання більше, ніж 600 терміналів для видачі біометричних паспортів", - сказав він.

За словами А.Яценюка, до кінця січня 2015 року система видачі таких паспортів повинна запрацювати.

Як повідомлялося, українці зможуть отримати біометричні паспорти вже 1 січня 2015 року. На сьогодні в Україні ще не налагоджене серійне виробництво біометричних паспортів, але все робиться для цього.

Довідка УНН: біометричний паспорт - документ, що дає право на виїзд за межі країни і в'їзд до іноземних держав. Біометричний паспорт відрізняється від звичайного тим, що в нього вбудований спеціальний мікропроцесорний чіп, який містить інформацію про його власника: двомірну фотографію, а також його дані: прізвище, ім'я, по батькові, дату народження, номер паспорта, дату його видачі і закінчення терміну дії.

Джерело: http://www.unn.com.ua/

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!

Комментарии  

# Рибак 05.11.2014 16:07
Нікуди позичені гроші тратити?! Як я цього цуцика-яцика люблю за його розум!!!