Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/news/2018/02/0_2.jpg'
There was a problem loading image 'images/news/2018/02/0_2.jpg'
0_2.jpg

У приміщенні малого залу райдержадміністрації проведено Правовий круглий стіл з обговорення нового Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству».

У засіданні круглого столу взяли участь заступник голови Семенівської районної державної адміністрації Артем Даценко, в. о. директора Семенівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Катерина Ніколенко, інспектор районного сектору з питань пробації Петро Іващенко, методист відділу освіти Семенівської селищної ради Тетяна Киба, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Семенівської РДА Анатолій Таран, начальник служби у справах дітей Семенівської РДА Тамара Таран, спеціаліст служби у справах дітей Семенівської РДА Світлана Литовченко, начальник юридичного відділу Семенівської селищної ради Микола Зайченко. На засідання круглого столу було запрошено заступника начальника Семенівського бюро безоплатної правової допомоги Олену Вареник, яка ознайомила всіх присутніх із положеннями Закону.

У ході обговорення роз’яснено: нові терміни які введені цим Законом; на яких осіб поширюється дія Закону; введення спеціальних заходів протидії домашньому насильству, таких як терміновий заборонний припис та обмежувальний припис стосовно кривдника; наголошено на збільшенні відповідальності за вчинення домашнього насильства та вказано, що відповідальність за це буде криміналізована; обговорено повноваження державних органів та органів місцевого самоврядування у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, а також їх співпраця.

Семенівський РЦСССДМ

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!